Pregària

 

 

 

Quan anem a pregar, hem de tenir la convicció que Déu ens hi espera. Ben cert que Déu és pertot. Però és a l'interior del nostre ésser on ens convida a trobar-lo per a aquest diàleg d'amor que és l'oració.

HENRI CAFFAREL. Cent cartes sobre la pregària

[ Més oracions ]

 

PregĂ ria d'inici de curs

AquĂ­ ens tens Senyor; reprenent un nou curs, un nou projecte, un nou grup...
Les vacances, potser ens queden lluny, i hem tornat al ritme de les classes, la feina, la rutina...
Però ara ens posem davant teu, amb un farcell carregat de projectes i d'il·lusions; tenim molts motius per estar contents i engrescats!
Molts nous reptes per afrontar! I moltes inquietuds que ara volem oferir-te.

T'encomanem a Tu aquest nou curs. Sabem que hi serĂ s present i que farĂ s camĂ­ amb nosaltres.
Volem que ens ajudis a saber compartir-lo amb els companys del grup, perquè ens sigui més enriquidor i ens sentim més acompanyats, més comunitat.

Ens agradaria que fos un curs on la pregària i la vivència hi siguin molt presents. On la pregària ens ajudi a millorar el nostre dia a dia, i on la nostra quotidianitat senti la necessitat de buscar el repòs en la pregària. Pregària i Vida. Escoltar i Actuar.

Sabem que no serà sempre fàcil. El cansament, el desànim, la mandra, els nervis... la por... potser que ens facin perdre de vista aquests nous horitzons, que avui ens proposem. Potser que no s'esdevinguin com avui ens agradaria. Et demanem que també en aquests moments sapiguem trobar-t'hi. Que busquem la força en la pregària, i que el grup sàpiga ser receptiu i acollidor si a algú no li van les coses com voldria.
Que en tot el que fem, puguis servir-te de nosaltres per manifestar-te al mĂłn.